Політика конфіденційності

Компанія (Як вказано в наших Правилах та Умовах) надає послуги платформи для розміщення ігор онлайн (що сумісно іменуються «Послугами»). Контактні дані «Космолот» (далі за текстом – «Компанія», «Ми») можна знайти у розділі «Служба Підтримки».

Один з головних принципів Компанії – беззаперечний захист конфіденційності користувачів (далі за текстом – «Користувач(і)», «Ви», «Ваші»). Для дотримання цього принципу Ми впровадили цю Політику конфіденційності. Тут розповідається про процедури захисту Ваших персональних даних.

З цієї політики ви дізнаєтесь:

  1. Мінімальний вік Користувача
  2. Яку інформацію Ми збираємо?
  3. Як Ми забезпечуємо захист інформації, яку збираємо?
  4. Умови зберігання конфіденційної інформації;
  5. Умови обробки персональних даних Користувача;
  6. Права Користувача;
  7. Маркетинг;
  8. Зміни у Політиці конфіденційності;
  9. Служба Підтримки.

Мінімальний вік користувача

Згідно із законодавством України, послуги Компанії не призначені для осіб, молодших за 21 рік (далі за текстом – «Законний вік»). Особи, молодші за Законний вік, не можуть бути Користувачами нашого сайту, використовувати будь-яку з наших послуг чи продуктів, а також надавати Нам будь-яку персональну інформацію.

«Космолот» залишає за собою право перевіряти та обробляти будь-які персональні дані, які надає Користувач. Якщо під час обробки даних Компанія виявить, що Користувач не досяг Законного віку, Компанія має право видалити такі дані, якщо законодавство України не передбачає інших дій.

Якщо у Вас є підстави думати, що один з наших Користувачів не досяг Законного віку, Ми просимо Вас терміново повідомити Нас. Наша контактна інформація знаходиться у розділі «Служба Підтримки». Ми підтримуємо відповідальне використання наших послуг. Саме тому Ми виступаємо категорично проти використання наших послуг особами, що не досягли Законного віку. Ми дякуємо нашим Користувачам за їхню соціальну відповідальність та моменти, коли Ви проявляєте пильність відносно неповнолітніх.

Яку інформацію ми збираємо?

«Космолот» збирає два типи даних про наших Користувачів:

Особиста інформація

Ваша особиста інформація – це інформація, яка може допомогти Нам ідентифікувати Вашу особу. Ось її складові:

  1. Дані Вашого акаунта: ПІБ, стать, адреса електронної пошти та номер мобільного телефону;
  2. Державна посвідка особи: паспорт, ID-картка, закордонний паспорт, посвідчення водія;
  3. Ігрова інформація: депозити, виплати, баланс, сума та кількість ставок;
  4. Фінансова інформація: ПІБ власника банківської картки, номер картки, дата закінчення строку дії, реквізити Вашого іншого рахунку (якщо Ви не використовуєте банківську картку);
  5. Добровільно надана інформація: додаткова інформація про себе, яку Ви надаєте Нам під час спілкування з нашою службою підтримки. Наприклад, відомості про Ваш сімейний стан, зацікавленнях та інтересах, а також будь-яка інша інформація, якою б Ви воліли поділитися;
  6. Інформація про Ваш пристрій: Ваша геолокація, ІР-адреса, унікальні ідентифікатори Вашого пристрою, цифровий відбиток Вашого браузера;
  7. Телефонні дзвінки: з метою підтримки Користувачів, навчання співробітників та забезпечення їхньої безпеки, Ми проводимо запис усіх телефонних дзвінків нашої служби підтримки;
  8. Заходи: під час заходів Ми можемо брати інтерв’ю, фотографувати чи знімати на відео присутніх. Ми можемо використовувати отримані матеріали з рекламною метою;
  9. Соціальні мережі: коли Ви реєструєтесь на нашому сайті за допомогою акаунта соціальної мережі, Ви надаєте Нам доступ до базової інформації Вашої сторінки: ПІБ, дата народження, аватар, список друзів, чи інша, публічно доступна інформація;
  10. Інформація, яку Ми отримуємо від третіх осіб: Ми збираємо інформацію про Вашу особу та кредитну історію від сторонніх осіб, котрі надають відповідні послуги.

Інформація не особистого типу

Інформація, що не вважається особистою, не може допомогти ідентифікувати Вашу особу, є анонімною та вважається, більшою мірою, глибоко технічною.

  • Технічні дані Вашого пристрою: операційна система, тип браузера, розширення екрану, мова системи;
  • Історія ігрового процесу;
  • Інформація про стан з’єднання;
  • Аналітична анонімна інформація;

Як ми забезпечуємо захист інформації, яку збираємо?

Ваша анонімність, комфорт і безпека – наші основні пріоритети. Ми високо цінуємо Вашу довіру та дякуємо Вам за те, що Ви обираєте Нас. Безпека інформації, якою Ви ділитеся з Нами – запорука нашої репутації. Саме тому Ми використовуємо різні методи забезпечення безпеки Ваших персональних даних:

  1. Фізична охорона інформації;
  2. Згода про нерозголошення інформації;
  3. Топологічно захищена сітка з системою попередження вторгнення та системою фаєрволів;
  4. Різноманітні аудиторські тести;
  5. Розпізнавання та суворий контроль доступу до даних.

Ваші дані також законодавчо охороняються Законом України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних».

 

Незважаючи на усі зусилля, котрих Ми докладаємо задля збереження Ваших даних, Ми не несемо відповідальність за дії тих, хто отримав несанкціонований доступ, і ніяк не гарантуємо, безпосередньо чи опосередковано, що Ми в обов’язковому порядку запобіжимо такому доступу.

Як ми можемо використовувати таку інформацію?

Ми не надаємо в оренду та не продаємо Ваші персональні дані. Ми також не передаємо їх третім особам, крім випадків, описаних тут та в Правилах та Умовах користування нашим сайтом. Особиста інформація передається третім особам виключно в об’ємах, які відповідають їхнім цілям, згідно з Політикою конфіденційності.

З вищевказанною метою, Ваші персональні дані можуть розкриватися (передаватися) афілійованій компанії або бізнес-партнеру «Космолот». Ми гарантуємо, що такі компанії обізнані про необхідність обробки Ваших персональних даних відповідно до Закону України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних».

Ми та вищезгадані компанії можемо час від часу залучати третіх осіб для обробки Ваших персональних даних. Така обробка регулюється договірними відносинами, оформленими за встановленою законом формою.

У випадку, якщо це необхідно та дозволено законом, Ваші персональні дані також можуть бути розкриті відповідному державному, регулюючому або виконавчому органу.

Умови зберігання конфіденційної інформації

Строки зберігання отриманих Компанією персональних даних Користувача поширюються на весь час відносин Сторін, а також на три наступних роки з моменту закінчення відносин Сторін (задля вирішення можливих питань).

Умови обробки персональних даних Користувача

Ми використовуємо Ваші персональні дані для ідентифікації Вашої особи. Ми також використовуємо Ваші платіжні дані (ПІБ власника картки, номер банківської картки та дата завершення строку дії картки), щоб здійснювати з Вами обопільні фінансові операції (прийом депозитів та виплата коштів, що Ви виводите).

Ось загальний список цілей, задля яких «Космолот» може використовувати Ваші персональні дані:

  • Надання Вам наших послуг;
  • Підтримка Вашого акаунта та записів;
  • Комунікація з Вами в рамках надання послуг;
  • Надання відповідей на Ваші запитання та коментарі;
  • Моніторинг якості наших послуг;
  • Визначення зацікавленості в наших послугах;
  • Покращення якості наших послуг;
  • Сповіщення Вас про наші спеціальні пропозиції та послуги, які можуть бути Вам цікавими;
  • Визначення Вашого досвіду на нашому сайті;
  • Виплата Вашого виграшу (у випадку наявності підстав для такої дії);
  • Отримання від Вас зворотного зв’язку, включаючи проведення опитувань;
  • Вирішення спорів;
  • Стягнення коштів (у випадку наявності підстав);
  • Розв’язання проблем та помилок на нашому сайті;
  • Запобігання потенційно забороненій або незаконній діяльності;
  • Забезпечення дотримання Умов надання наших послуг та наших Політик;

Права користувача

Якщо Ви є Користувачем, Ви маєте наступні права щодо Компанії:

  1. Вимагати від нас виправлення або видалення Ваших персональних даних, а також надавати свої заперечення проти такої обробки;
  2. Надавати неповні персональні дані (за умови надання додаткової заяви з поясненням причин);
  3. Встановлювати обмеження обробки, якщо існує одна з цих умов:
  4. Точність персональних даних оскаржується Вами протягом часу, який дозволяє Нам перевірити точність персональних даних;
  5. Обробка є незаконною, однак Ви проти видалення персональних даних, та замість цього вимагаєте обмеження їхнього використання;
  6. Ваші персональні дані підлягають вилученню для встановлення, реалізації або захисту Ваших персональних даних;
  7. Ви заперечуєте проти обробки своїх персональних даних до перевірки законних підстав;
  8. Надсилати запит та отримувати Ваші персональні дані, до яких ми маємо доступ, які зрозуміло структуровано та можна прочитати. Ви можете оформлювати відповідний запит та передавати Ваші дані іншому контролеру без перешкод зі сторони «Космолот»;
  9. Знати, чи зберігає «Космолот» інформацію про Вас;
  10. Надсилати запит про точні цілі обробки та категорії Ваших персональних даних;
  11. Надсилати запит щодо орієнтовного часу, протягом якого «Космолот» зберігає Ваші дані. У випадку, коли це неможливо, Вам мають надати критерії строку зберігання подібної інформації;
  12. Подати скаргу згідно з порядком, передбаченим Законом України №2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних», якщо Ви вважаєте, що «Космолот» порушив законодавство про захист персональних даних;

Маркетинг

Компанія має право, самостійно або за допомогою незалежних субпідрядників, використовувати Ваші персональні дані, щоб надавати Вам рекламні матеріали про послуги та спеціальні пропозиції, а також інформацію про продукти та додатки, які відносяться до Компанії та її бізнес-партнерам.

Рекламні матеріали можуть бути запропоновані Вам шляхом розсилки електронних листів, СМС-сповіщення або повідомлень у месенджерах та соціальних мережах. У будь-який момент Ви можете відмовитися від наших маркетингових пропозицій наступними способами: дотримуватися відповідних вказівок в наших матеріалах (наприклад, клікнувши на посилання відмови у листі розсилки), або ж звернутися до нашої служби підтримки з відповідним проханням. Зверніть увагу: навіть якщо Ви відмовитесь від нашої маркетингової розсилки, Ми все одно будемо надсилати Вам оновлення та повідомлення щодо наших Послуг.

Зміни політики конфіденційності

Компанія має право вносити зміни в умови цієї Політики в односторонньому порядку, без попереднього погодження з Вами. Ми будемо повідомляти Користувачів про значні зміни за допомогою різноманітних засобів комунікації, які Нам доступні. Кожна глобальна зміна цієї Політики буде набирати чинності через 14 календарних днів після сповіщення Користувачів. Мінорні зміни цього документу набувають чинності з дати останнього оновлення цієї Політики. Якщо Ви продовжите користуватися послугами Компанії, це буде означати Вашу згоду з цими змінами та їхньою обов’язковістю.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Поділитися з друзями
Casino Cosmolot